Clinica oftalmologica Oftalmestet

Dr. Speranta SCHMITZER

poza SperantaDoctor în Medicina, medic Primar la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucureşti.
Din anul 2003 este Sef de Lucrări la Universitatea de Medicină si Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.
In 2000 a fost numită sefă a departamentului de chirurgie estetică orbito-palpebrală din cadrul Spitalulului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucureşti.
Membră a „Societătii Române de Oftalmologie”.
Membră a „Societătii Europene de Chirurgie Refractivă si Cataractă„.
Membră a „Societătii Franceze de Oftalmologie”.
Presedinta “Societatii Romane de Chirurgie Oculo-Plastica”.
În 1994 s-a specializat în chirurgie orbito-palpebrală la Clinica de Chirugie Plastică si Reconstructivă „Adolphe de Rothschild”, Paris, Franta.
Este primul medic din România care în 2002 a obținut certificatul de supraspecializare pentru chirurgie oftalmologica plastica si reconstructiva din partea Ministerului Sănătătii.
În anul 2001 s-a specializat în „Chirurgie Refractivă, Facoemulsificare si Chirurgie Palpebrală” la Clinica „Saint-Augustin”, Nantes, Franta.
Specializată în „Chirurgia Căilor Lacrimale si Microchirurgie Oftalmologică” la Clinica de Oftalmologie „Saint-Roch”, Nisa, Franta.
În 2003 a urmat un nou curs de specializare în „Chirurgie Orbito-palpebrală” la Clinica de Chirugie Plastică si Reconstructivă „Adolphe de Rothschild”, Paris.
În ultimii ani a efectuat peste 19.500 intervenţii cu un spectru deosebit de larg (peste 24 de tipuri diferite de interventii chirurgicale).
A publicat peste 30 de lucrări stiintifice în diverse publicatii, la congrese si consfătuiri în tară si în străinătate.
Vezi CV-ul complet.

Cere o programare Feedback