x

Spune-ti parerea

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Marturii

Stimata doamna doctor Speranta, sunt unul din miile de pacienti ai dumneavoastra carora le-ati redat dreptul la o viata normala si le-ati alungat temeririle cu profesionalismul dumneavoastra si al echipei. Sunt sigur ca prin mainile si sufletul dumneavoastra, Dumnezeu isi desavarseste lucrarea in fiecare clipa. Am crezut in dumneavoastra din prima clipa si va voi ramane recunoscator toata viata. As vrea ca orice persoana in suferinta sa aiba sansa mea, de a fi tratat de un medic dedicat profesiei si semenilor sai astfel cum sunteti DUMNEAVOASTRA.  Ma plec in fata dumneavoastra cu recunostinta si consideratie.

Ion Ichim

Traim cu impresia ca putem vedea totul,deoarece avem ochii larg deschisi. Numai ca lucrurile frumoase si bune din viata noastra pot fi percepute limpede doar cu inima.
Va marturisesc ca am avut o strangere de inima cand am pasit pentru prima data în clinica dumneavoastra. Desi nu am implinit incă 18 ani, am avut ocazia sa intalnesc in drumul meu si oameni nu tocmai buni sau sinceri, asa ca imi era teama sa nu fiu tratata iarasi cu indiferenta calma si raceala cu care m-am obisnuit de-a lungul timpului in diverse cabinete medicale.
Doar ca asteptarile mi-au fost depasite cu mult. Mi-am dat seama ca sunteti niste oameni deosebiti. O inima de aur nu poate fi ascunsa, ea se manifesta in infatisarea celui caruia ii apartine si poate fi intrezarita pe chipul lui.
Dupa ce am fost programata pentru operatie, am trecut prin momente dificile, incercand sa caut si sa gasesc raspunsuri la multe intrebari.
Domnule Schmitzer, dumneavoastra ati reusit sa ma faceti sa zambesc, desi eram macinata de ganduri negre inainte de operatie. Nu va puteti da seama cat de mult a insemnat pentru mine faptul ca m-ati condus in sala de operatii si ati cerut personalului sa ma trateze ca si cum as fi fiica dumneavostra, Andreea.
Doamna doctor Schmitzer, mi-ati oferit o lectie minunata de compasiune si generozitate. Atentia si grija cu care v-ati dedicat tratarii si ingrijirii mele imi aduc si astazi lacrimi in ochi. Sunt lacrimi mari, sincere, de recunostinta.
Nu vreau sa spun vorbe mari, nici nu as fi capabila sa fac asta.
Vreau doar sa va asigur ca mi-ati oferit un cadou deosebit: m-ati reinvatat cum sa fiu un om ales, nobil si ca ochiul este doar o fereastra care da spre inima.
Am ramas cu o urma de regret, aceea ca, la plecare, nu am putut sa imi arat pe deplin gratitudinea. Cu ochii plangeam, dar radeam cu inima; ma bucuram ca am fost alaturi de dumneavoastra pentru câteva clipe. Imi place sa cred ca o sa va mai intalnesc cel putin o data.
Asa cum parfumul persista intotdeauna pe mana care iti daruieste trandafiri, asa va voi ramane si eu, vesnic recunoscatoare.
Va multumesc din tot sufletul!

Gabriela Banica

Priveam in ochii tatalui meu si simteam ca e un vis care nu se implineste…Nu banuiam, acum trei ani, ca nasterea lui Teddy va insemna, pentru el, o atat de mare cantitate de tinerete. Tata a fost un sportiv desavarsit, un om puternic, care nu a avut nevoie de doctori. Teddy i-a dat, la o varsta frumoasa, o pofta extraordinara de a trai. Si de a se bucura de fiecare clipa cu el.
Ochii tatalui meu se apropiau mult de Teddy si, de fapt, imi spunea ca vor sa-l vada mai bine, pentru a fi mai fericit. In urma unui consult, am aflat ca avea nevoie de operatie de cataracta la ambii ochi.
Asa cum el si-a dat toata energia pentru ca viata mea sa fie mai frumoasa si mai buna, acum eu am simtit nevoia sa-i gasesc medicul oftalmolog cel mai bun. Am obtinut, de la Mircea Albulescu si Florin Condurateanu, doua personalitati la ale caror pareri tin, un nume – Speranta Schmitzer.
Asa am ajuns la clinica Oftalmestet. Este clinica sa si a sotului ei si unde, dati-mi voie sa va spun, arata la fel de bine ca o clinica din Vest. Dar nu numai pentru ca sunt aparate ultraperformante, ci pentru ca atmosfera nu e de clinica!
Asta am mai trait doar la Dobling, maternitatea in care m-am simtit ca in vacanta… Am senzatia calda de galerie de arta si de living al unei case boieresti.
Toate acestea sunt insa elemente de decor fata de cerinta esentiala – oamenii sfintesc locul. Doamna doctor Schmitzer l-a facut pe tata sa fie mai tanar, pentru ca il vede mai bine pe Teddy.
Iar maiestria operatiilor grele despre care auzisem a fost confirmata de faptul ca, la un ochi, tata se lovise cand era tanar si avea tendoane sectionate. 99 la suta dintre doctori ar fi renuntat la operatie, dar dr. Schmitzer nu a renuntat – a montat un inel si, dupa o ora si jumatate, operatia a fost o reusita.
Scriu aceste randuri ca sa-i multumesc, sa v-o recomand din inima si ca sa va spun ca ea este cea i-a facut viata mai frumoasa tatei.
Aici, in fotografie, tata la trei minute dupa operatie, cu sotul Sperantei Schmitzer si cu Cristi. Nu va asteptati sa o vedeti in poze. E mult prea modesta, pentru cat de valoroasa e.

Oana Turcu

Unul din cei mai de renume medici oftalmologi!  Mina de aur, ambitie, delicatete, frumusete! Mîndrie pentru noi si sperante deosebite pentru pacienti!

Monica Pop

In viata mea m-am simtit bine in trei locuri: la Biserica, la opera si in clinica dumneavoastra!

Maria Stefan

Am intalnit-o pe dna dr. Schmitzer, acest medic de exceptie!!!! In sfarsit , un medic cu care am putut comunica!!!

 

Alina Burcea

Distinsă Doamnă Doctor Speranța Schmitzer,

Am avut recent privilegiul să cunosc, în calitate de pacient, Clinica de Oftalmologie Oftalmestet, pe care cu competență și devotament o conduceți.

Am fost impresionat de înalta calitate a actului medical prestat în cadrul clinicii, ca și de atmosfera de respect pentru sănătatea și viața umană de care este înconjurat oricine trece pragul instituției numite Oftalmestet. Prin asemenea locașuri de sănătate, din păcate încă prea puține și, de aceea cu atât mai meritorii, țara noastră se aliniază modelelor avansate din Occident, oferind și pacienților români tratamente de cel mai înalt nivel.

Doresc să vă adresez mulțumirile mele pentru felul în care m-ați tratat ca pacient al Clinicii și să adresez cele mai calde urări de succes, asigurându-vă de toată considerația mea.

Ion Iliescu

MULTUMIRILE unui pacient….nu ar fi de ajuns…
APRECIERILE….nu ar fi suficiente….
RECUNOSTINTA…. niciodata îndeajuns exprimata….
Dar…o vorba străbună spune ca în priviri se poate citi totul. Ei bine, acolo se va vedea  recunoasterea  pacientului pentru harul medicului. Si ca realitate medicala, și ca metafora.
Toate cele de ma sus nu reprezinta altceva decât chintesenta unui așezământ medical de valoare incontestabila prin profesioniștii sai medici, CLINICA OFTALMESTET, condusa de un medic reputat și un om deosebit: dr. SPERANTZA SCHMITZER.

Nicolae Badea

23640 Operatii reusite

Webdesign: G. Schmitzer & Enue.