fbpx
Clinica oftalmologica Oftalmestet

Lindberg in Romania

Lindberg Romania prin Clinica Oftalmestet
Lindberg si inceputurile. În 1969, opticianul Poul-Jørn Lindberg și soția sa Hanne și-au înființat propriul magazin de optică, Lindberg Optik, în centrul orașului Århus, al doilea oraș ca mărime din Danemarca. Nu este însă mulțumit să vândă pur și simplu ochelarii pe care alții i-au creat, iar un deceniu mai târziu, Poul-Jørn a început să-și proiecteze propria gamă de ochelari, impulsionat fiind, în mod evident, de propria viziune. Când a descoperit că el însuși, avea nevoie de ochelari, și-a dat seama că toate ramele din magazinul lui erau prea grele și a început să-și dorească ochelari ușori ca un fulg, ochelari care până în acel moment nu existau.
Împins de viziunea sa asupra eleganței fără compromis, în 1983 Lindberg a început colaborarea cu Hans Dissing de la firma de arhitectură Dissing & Weitling pentru a realiza designul ochelarilor săi. Ceea ce au conceput, proiectat și produs a fost prima gamă de rame din seria, Air-Titanium – o gamă care a stabilit noi puncte de referință și standarde în industria de profil.
Casa de design, Lindberg Optic Design, având-ul ca angajat pe fiul său, Poul-Jørn Henrik, și-a deschis porțile în 1984. În acest caz, „porțile” erau ușa apartamentului de trei camere de deasupra Lindberg Optik, unde a început producerea manuală a celor mai bune rame de titan din lume.
Niciodată până atunci lumea nu a văzut sau nu a privit prin astfel de ochelari! Lindberg a reușit să realizeze ochelari fără ramă, fără sudură sau lipituri, fără șuruburi sau nituri, cu un design minimalist superb! Fiecare pereche de ochelari a fost personalizată pentru a se potrivi perfect contururilor fiecărei fețe. Fiecare pereche realizată dintr-un aliaj de metal incredibil de puternic, cu o flexibilitate superioară și o greutate incredibil de mică – sub 2 grame! A fost o adevărată revoluție în domeniu! Lindberg Air – Titanium au fost atât de apreciate, încât au fost achiziționate și de Majestetea Sa Regală Regina Margareta și Alteța Sa Regală Prințul Henric ai Danemarcei, (ceea ce a condus la acordarea în 2009, a titlului de Furnizor al Casei Regale a Danemarcei).
Începând cu prima serie AIR de la Lindberg, au existat nenumărate variante, adăugări și îmbunătățiri, de la AIR-Titanium RIM Sun, Kid și Acetate, gama Strip, ochelarii de soare Sirius și gama Precious, din aur masiv, cu diamante și brațe din corn de bivol, la copilul / adolescentul X și colecția masculină 3Star. Din moment ce gama AIR Titanium a fost premiată cu cea mai mare recunoaștere a designului danez în 1989, excelența de design a lui Lindberg a fost recompensată prin acordarea a peste 40 de premii de design renumite din întreaga lume. Cele mai recente aprecieri, premiul pentru designul “Red dot” și premiul „Good Design” oferit de Chicago Athenaeium, au fost acordate pentru două variante în gama de design Precious Bamboo și gama Lindberg Acetanium Teen, mult așteptată de cei mai pretențioși din generația tânără.
Ochelarii LINDBERG întruchipează un mod diferit de gândire, design excepțional, materiale de înaltă calitate și execuție manuală. Fiecare ramă este o declarație de estetică, inovație tehnică și execuție impecabilă.
Tot ceea ce face LINDBERG este ancorat în tradiția daneză de design, de eleganță discretă, clasică și simplitate. Ramele LINDBERG au câștigat zeci de premii internaționale de design. Ele insistă asupra unui amestec unic de atenție fără compromisuri la detalii, tehnologii noi brevetate și lucratură manuală, pentru a crea un impact vizual remarcabil.
Ramele sunt realizate la comandă, sunt lucrate manual, combinând materiale unice și tehnologii de producție noi dezvoltate de LINDBERG. Fiecare ramă este personalizată în funcție de preferințele dumneavoastra speciale, finisată manual și numerotată. Există de asemenea posibilitatea de a grava numele dumneavoastra.

LINDBERG da formă titanului cu o puritate de peste 90% pentru a crea rame incredibil de ușoare. Acest lucru creează un design superb, minimalist și o ramă fără șuruburi, nituri și suduri.

Aspect ultraminimalist, fără a influența aspectul feței

la comandă

Multiple forme ale lentilelor

Balamale unice - fără șuruburi, fără nituri, fără suduri

Combinații nelimitate a formei lentilelor și brațelor, a culorilor, a șeilor nazale, pernițelor și dimensiunilor

Alegeti între 4 pernițe nazale diferite pentru a se potrivi feței dumneavoastră, toate realizate din silicon medical, prietenos cu pielea

Design ultra ușor, fără ramă, cântărind doar 1,9g

culori

gamă largă de combinații de culori

scoși în evidență de tehnologie

ramă interioară din acetat

balamale fără șuruburi

design ultraușor al ramelor

cauciuc special nonalergenic pentru brațe

pernițe nazale ergonomice, realizate din silicon medical

rama interioară este disponibilă într-o gamă variată de culori, selectate special pentru fiecare model

Fără șuruburi - fără nituri - fără suduri

personalizați

Brațe semnate LINDBERG: balamale fără șuruburi, realizate din cel mai ușor și pur titan

Multiple forme ale lentilelor

Material compozit hipoalergenic special dezvoltat, de numai 2 mm grosime

20 de culori disponibile

5 modele de pernițe ergonomice, reglabile, pentru confort optimizat

Nanoacoperire hightech pentru o rezistență crescută la zgârieturi

detalii

Semnătura LINDBERG: balamale fără șurub, din sârmă de titan, practic indestructibile

Peste 35 combinații de culori

Ramă extrem de flexibilă și robustă

pernițe nazale ajustabile pentru confort maxim

confort ultraușor - cântărește doar 2,4 grame

Balamalele fără șuruburi, brevetate, nu necesită întreținere și nu se defectează.

la comandă

Brațe din titan pentru rezistență și durabilitate superioare

Acetat premium (80+% bumbac)

Acetat finisat manual, lustruit în cinci etape

Cauciuc special nonalergenic pentru brațe

Puntea nazală este armată cu titan pentru ca rama să se potrivească oricărei curburi a lentilei

Brațe ajustabile pentru o potrivire perfectă

O combinație unică de titan și acetat - un material natural care produce cele mai rafinate nuanțe de culori.

Cere o programare Feedback