fbpx
x

Spune-ti parerea

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Marturii

Priveam in ochii tatalui meu si simteam ca e un vis care nu se implineste…Nu banuiam, acum trei ani, ca nasterea lui Teddy va insemna, pentru el, o atat de mare cantitate de tinerete. Tata a fost un sportiv desavarsit, un om puternic, care nu a avut nevoie de doctori. Teddy i-a dat, la o varsta frumoasa, o pofta extraordinara de a trai. Si de a se bucura de fiecare clipa cu el.
Ochii tatalui meu se apropiau mult de Teddy si, de fapt, imi spunea ca vor sa-l vada mai bine, pentru a fi mai fericit. In urma unui consult, am aflat ca avea nevoie de operatie de cataracta la ambii ochi.
Asa cum el si-a dat toata energia pentru ca viata mea sa fie mai frumoasa si mai buna, acum eu am simtit nevoia sa-i gasesc medicul oftalmolog cel mai bun. Am obtinut, de la Mircea Albulescu si Florin Condurateanu, doua personalitati la ale caror pareri tin, un nume – Speranta Schmitzer.
Asa am ajuns la clinica Oftalmestet. Este clinica sa si a sotului ei si unde, dati-mi voie sa va spun, arata la fel de bine ca o clinica din Vest. Dar nu numai pentru ca sunt aparate ultraperformante, ci pentru ca atmosfera nu e de clinica!
Asta am mai trait doar la Dobling, maternitatea in care m-am simtit ca in vacanta… Am senzatia calda de galerie de arta si de living al unei case boieresti.
Toate acestea sunt insa elemente de decor fata de cerinta esentiala – oamenii sfintesc locul. Doamna doctor Schmitzer l-a facut pe tata sa fie mai tanar, pentru ca il vede mai bine pe Teddy.
Iar maiestria operatiilor grele despre care auzisem a fost confirmata de faptul ca, la un ochi, tata se lovise cand era tanar si avea tendoane sectionate. 99 la suta dintre doctori ar fi renuntat la operatie, dar dr. Schmitzer nu a renuntat – a montat un inel si, dupa o ora si jumatate, operatia a fost o reusita.
Scriu aceste randuri ca sa-i multumesc, sa v-o recomand din inima si ca sa va spun ca ea este cea i-a facut viata mai frumoasa tatei.
Aici, in fotografie, tata la trei minute dupa operatie, cu sotul Sperantei Schmitzer si cu Cristi. Nu va asteptati sa o vedeti in poze. E mult prea modesta, pentru cat de valoroasa e.

Oana Turcu

Distinsă Doamnă Doctor Speranța Schmitzer,

Am avut recent privilegiul să cunosc, în calitate de pacient, Clinica de Oftalmologie Oftalmestet, pe care cu competență și devotament o conduceți.

Am fost impresionat de înalta calitate a actului medical prestat în cadrul clinicii, ca și de atmosfera de respect pentru sănătatea și viața umană de care este înconjurat oricine trece pragul instituției numite Oftalmestet. Prin asemenea locașuri de sănătate, din păcate încă prea puține și, de aceea cu atât mai meritorii, țara noastră se aliniază modelelor avansate din Occident, oferind și pacienților români tratamente de cel mai înalt nivel.

Doresc să vă adresez mulțumirile mele pentru felul în care m-ați tratat ca pacient al Clinicii și să adresez cele mai calde urări de succes, asigurându-vă de toată considerația mea.

 

Ion Iliescu

MULTUMIRILE unui pacient….nu ar fi de ajuns…
APRECIERILE….nu ar fi suficiente….
RECUNOSTINTA…. niciodata îndeajuns exprimata….
Dar…o vorba străbună spune ca în priviri se poate citi totul. Ei bine, acolo se va vedea  recunoasterea  pacientului pentru harul medicului. Si ca realitate medicala, și ca metafora.
Toate cele de ma sus nu reprezinta altceva decât chintesenta unui așezământ medical de valoare incontestabila prin profesioniștii sai medici, CLINICA OFTALMESTET, condusa de un medic reputat și un om deosebit: dr. SPERANTZA SCHMITZER.

Nicolae Badea

Unul din cei mai de renume medici oftalmologi!  Mina de aur, ambitie, delicatete, frumusete! Mîndrie pentru noi si sperante deosebite pentru pacienti!

Monica Pop

Recomand cu caldura echipa de medici si tot personalul de la Oftalmestet, mama mea a trecut prin doua operatii de catarcta la ambii ochi, si-a recapatat vederea la distanta care era grav afectata si handicapanta, cu tot arsenalul de amețeli, lipsă de orientare, fotofobie, aproape acromatopsie, diferente de culoare percepute la diferente de nivel. Acum vede până în zare, (ne vede toate ridurile..) și este o nouă viața!

Oprescu Carmen

Dna dr. Speranta Schmitzer – un OM de excepție, un medic extraordinar care face minuni. Multumim ptr tot

Liliana Grasu

Felicitări! Dr. Speranta Schmitzer este un medic eminent!  Am fost operata de dumneaei și sunt fff mulțumită!

Cososchi Maria Si Mihai

Felicitari si pentru noua pagina FB, e super, iar serviciile clinicii sunt de foarte buna calitate, superioare . Multumim dnei dr Speranta Schmitzer pentru profesionalism !

Stoian Marcela

Sunt operata de 3ani la aceasta clinica mă simt foarte bine, condiții excelente.Multumesc Dr.SPERANTA SCHMITZER!

Sava Valy

Dna dr Schmitzer este o persoana deosebita, si un medic exceptional. Am fost operata la clinica, conditii foarte bune. Cristaline de buna calitate, Oculentis, germane. Fara coada si complicatiile din alte parti. Recomand cu toata increderea

Adriana Cismas

M-am operat de glaucom și cataractă acum 4 ani la Dna Schmitzer,sunt foarte mulțumită, personal foarte bine pregătit, condiții excelente!

Doina Palade

Un mare Doctor…
Azi văd mult mai bine datorita acestui înger…
RESPECT PENTRU O ADEVĂRATĂ DOAMNĂ!!.

Ilie Ciuciuc

Cine are probleme poate sa mearga cu toata increderea la aceasta clinica pentru ca aici isi va rezolva sigur problemele. Ambianta ,aparatura si personalul sunt la standarde europene. D-na doctor Speranța Schmitzer este nu numai un doctor cu o pregatire in domeniu f.f.f. buna dar este si un om deosebit ce acorda o mare atentie tuturor pacientilor.

Fanny Stefan

Recomand această Clinică. Pe această cale aduc mulțumiri dnei. Doctor și întregului personal pentru atenția acordata! Vă mulțumesc!

Mariana Mindrican

Cei mai buni specialisti

Doina Albu

Competenta, profesionalism, promptitudine, respect fata de pacienti, conditii cu totul deosebite pentru operatii complexe si tratament, atmosfera relaxanta si o superba expozitie de pictura. Aceasta este CLINICA OFTALMESTET pe care o recomand cu caldura si careia ii sunt recunoscator pentru ce a facut pentru mine si familia mea.

Novi Tenescu

Doamna Dr.Speranta Schmitzer este un adevarat profesionist. Felicitari!

Sanda Ioachimescu

Toata stima si respectul Doamnei Doctor Speranta Smitzer mi-a operat fetita acum 12 ani de ptoza palpebrala bilaterala,o apreciez foarte mult ,mii de multumiri …

Daniela Georgiana Adam

Toată stima ptr.D-na Dr.Speranța Schmitzer, pentru tot colectivul acestei clinici, și, nu în ultimul rând ptr.managerul clinici D-l. Gheorghe Schmitzer. Succes pe mai departe Dn.Dr.Speranța Schmitzer și tuturor specialiștilor din această clinică,unde se poate vedea, o altfel de clinică, e altceva…

Dumitru Dorobantu

Multumesc intregului colectiv medical al clinicii Oftalmestet!
Datorita acestor oameni acum vad foarte bine, in urma a doua operatii de cataracta efectuate aici.

Marian Voinea

Aceasta clinica face lucruri minunate!

Anica Visan

Excelenta in domeniu!

Steluta Hutu

O adevarata clinica dupa model occidental cu oameni profesionisti si aparatura medicala moderna!

Velu Rusu

Este o clinica de mare clasa.Dr care cu adevărat își fac meseria ,recomand cu încredere.

Mihai Constantin

Intr-adevar o clinica de exceptie! Conditii la cele mai inalte standarde occidentale, personal cu inalta competenta profesionala, dotare ultraperformanta si ambient deosebit! Prestatiile medicale de care am beneficiat in Clinica Oftalmestet atat eu cat si membrii familiei mele si prietenii, au fost de cea mai buna calitate si acuratete. Merita toate felicitarile si multumirile noastre!

Ruxandra Micu

Recomand cu incredere, as putea spune ca este singurul loc din Romania unde am gasit cele mai porivite solutii pentru Sindromul de Blefarofimoza. Va multumim pentru tot ceea ce faceti si ne bucuram ca am avut ocazia sa va cunoastem. In special ii multumim din suflet d-nei doctor Speranta pentru operatiile reusite si pentru rabdarea de care a dat dovada.

Bulat Inga

Cei mai buni!

Florentina Tudor

Una dintre puținele clinici care comercializează brandul de ochelari Lindberg.

Horia Popovici

Multumim pentru ceea ce faceti pentru fetita noastra diagnosticata cu Distichiazis!Deja ochisorii nostrii incep sa fie mari si frumosi datorita dvs.Multumim din suflet doamna Dr. Speranta Schmitzer!

Firea Alina

Profesionalism si dedicatie la superlative

Gabriela Carmen

O clinica de excepție,amenajată cu un simt estetic deosebit si dotata la cel mai înalt standard!
Am ajuns aici pentru a „remedia” consecințele unei operatii oftalmologice nereușite efectuate in Germania,si ale unei ulterioare „tentative de corecție” a unui „renumit” chirurg estetician din Bucuresti care pretinde a se pricepe si la oftalmologie:( ..
Am fost plăcut surprinsă de atitudinea si comportamentul întregii echipe de la Oftalmestet!
Profesionalism si ospitalitate!

Dna.Dr.Speranta Schmitzer însuflețește locul prin eleganța si rafinament!
Respect si mulțumiri!

Corina L.

Am beneficiat de seviciile doamnei doctor Schmitzer Speranta . In aceasta clinica totul este la SUPERLATIV. Eu si sotul meu suntem multumitori intregului colectiv ptr calitatea serviciilor. Am ramas fideli acestei clinici.

Lidia Smau

Prestatie la superlativ a d-nei doctor Speranta Schmitzer! Intr-adevar o clinica la standarde occidentale cu personal extrem de amabil, competent si eficient. Multumiri tuturor!!!

Adelina Paun

Intr-adevar o clinica de exceptie! Conditii la cele mai inalte standarde occidentale, personal cu inalta competenta profesionala, dotare ultraperformanta si ambient deosebit! Prestatiile medicale de care am beneficiat in Clinica Oftalmestet atat eu cat si membrii familiei mele si prietenii, au fost de cea mai buna calitate si acuratete. Merita toate felicitarile si multumirile noastre!

Ruxandra Micu

Doamnei doctor Speranta Schmitzer,

Vă mulțumesc pentru omenie și profesionalism, pentru atenția cu care m-ați tratat!
Vă mulțumesc pentru că existați și, pentru că, numai datorită dumneavoastră ochii mei se vor mai bucura de corola de minuni a lumii!
Mi-ați redat sănătatea și speranța!

Sunteți SPERANȚA multor bolnavi și cred că misiunea dumneavoastră este divină și unică iar numele pe care
îl purtați este predestinat!

Vă mulțumesc și vă doresc multă putere de muncă și multă sănătate!

Marilena Nechitta

Stimata doamna doctor Speranta, sunt unul din miile de pacienti ai dumneavoastra carora le-ati redat dreptul la o viata normala si le-ati alungat temeririle cu profesionalismul dumneavoastra si al echipei. Sunt sigur ca prin mainile si sufletul dumneavoastra, Dumnezeu isi desavarseste lucrarea in fiecare clipa. Am crezut in dumneavoastra din prima clipa si va voi ramane recunoscator toata viata. As vrea ca orice persoana in suferinta sa aiba sansa mea, de a fi tratat de un medic dedicat profesiei si semenilor sai astfel cum sunteti DUMNEAVOASTRA.  Ma plec in fata dumneavoastra cu recunostinta si consideratie.

Ion Ichim

Traim cu impresia ca putem vedea totul,deoarece avem ochii larg deschisi. Numai ca lucrurile frumoase si bune din viata noastra pot fi percepute limpede doar cu inima.
Va marturisesc ca am avut o strangere de inima cand am pasit pentru prima data în clinica dumneavoastra. Desi nu am implinit incă 18 ani, am avut ocazia sa intalnesc in drumul meu si oameni nu tocmai buni sau sinceri, asa ca imi era teama sa nu fiu tratata iarasi cu indiferenta calma si raceala cu care m-am obisnuit de-a lungul timpului in diverse cabinete medicale.
Doar ca asteptarile mi-au fost depasite cu mult. Mi-am dat seama ca sunteti niste oameni deosebiti. O inima de aur nu poate fi ascunsa, ea se manifesta in infatisarea celui caruia ii apartine si poate fi intrezarita pe chipul lui.
Dupa ce am fost programata pentru operatie, am trecut prin momente dificile, incercand sa caut si sa gasesc raspunsuri la multe intrebari.
Domnule Schmitzer, dumneavoastra ati reusit sa ma faceti sa zambesc, desi eram macinata de ganduri negre inainte de operatie. Nu va puteti da seama cat de mult a insemnat pentru mine faptul ca m-ati condus in sala de operatii si ati cerut personalului sa ma trateze ca si cum as fi fiica dumneavostra, Andreea.
Doamna doctor Schmitzer, mi-ati oferit o lectie minunata de compasiune si generozitate. Atentia si grija cu care v-ati dedicat tratarii si ingrijirii mele imi aduc si astazi lacrimi in ochi. Sunt lacrimi mari, sincere, de recunostinta.
Nu vreau sa spun vorbe mari, nici nu as fi capabila sa fac asta.
Vreau doar sa va asigur ca mi-ati oferit un cadou deosebit: m-ati reinvatat cum sa fiu un om ales, nobil si ca ochiul este doar o fereastra care da spre inima.
Am ramas cu o urma de regret, aceea ca, la plecare, nu am putut sa imi arat pe deplin gratitudinea. Cu ochii plangeam, dar radeam cu inima; ma bucuram ca am fost alaturi de dumneavoastra pentru câteva clipe. Imi place sa cred ca o sa va mai intalnesc cel putin o data.
Asa cum parfumul persista intotdeauna pe mana care iti daruieste trandafiri, asa va voi ramane si eu, vesnic recunoscatoare.
Va multumesc din tot sufletul!

Gabriela Banica

In viata mea m-am simtit bine in trei locuri: la Biserica, la opera si in clinica dumneavoastra!

Maria Stefan

Am intalnit-o pe dna dr. Schmitzer, acest medic de exceptie!!!! In sfarsit , un medic cu care am putut comunica!!!

 

Alina Burcea

Cere o programare Feedback