Clinica oftalmologica Oftalmestet

Ochelarii Lindberg, o dovadă de rafinament

Clinica Oftalmestet este recunoscută pentru serviciile medicale şi de optică medicală de cea mai bună calitate.

POVESTEA OCHELARILOR

Oftalmestet aduce în atenţia pacienţilor săi ochelarii LINDBERG. În anul 1969 opticianul Poul-Jørn Lindberg și soția sa Hanne și-au înființat propriul magazin de optică, Lindberg Optik. Magazinul era situat în centrul orașului Århus, al doilea oraș ca mărime din Danemarca. Nu este însă mulțumit să vândă pur și simplu ochelarii pe care alții i-au creat. De aceea, un deceniu mai târziu, Poul-Jørn a început să-și proiecteze propria gamă de ochelari. Ce l-a impulsionat a fost, în mod evident, propria viziune.

Când a descoperit că el însuși  avea nevoie de ochelari, și-a dat seama că toate ramele din magazinul lui erau prea grele. Atunci a început să-și dorească ochelari ușori ca un fulg, ochelari care până în acel moment nu existau. Împins de viziunea sa asupra eleganței fără compromis, în 1983, Lindberg a început colaborarea cu Hans Dissing de la firma de arhitectură Dissing & Weitling. Împreună cu acesta au început să realizeze designul ochelarilor săi. Ceea ce au conceput, proiectat și produs a fost prima gamă de rame din seria Air-Titanium – o gamă care a stabilit noi puncte de referință și standarde în industria de profil. Niciodată până atunci lumea nu a văzut sau nu a privit prin astfel de ochelari! Lindberg a reușit să realizeze ochelari fără ramă, fără sudură sau lipituri, fără șuruburi sau nituri, cu un design minimalist superb!

FURNIZOR AL CASEI REGALE

Fiecare pereche de ochelari a fost personalizată pentru a se potrivi perfect contururilor fiecărei fețe. Ochelarii sunt realizaţi dintr-un aliaj de metal incredibil de puternic, cu o flexibilitate superioară și o greutate mică – sub 2 grame. A fost o adevărată revoluție în domeniu! Lindberg Air-Titanium au fost atât de apreciate, încât au fost achiziționate și de Majestatea Sa Regală Regina Margareta și Alteța Sa Regală Prințul Henric ai Danemarcei. Datorită acestui fapt, brandul a primit, în anul 2009,  titlul de Furnizor al Casei Regale a Danemarcei. Ochelarii LINDBERG întruchipează un mod diferit de gândire, design excepțional, materiale de înaltă calitate și execuție manuală. Fiecare ramă este o declarație de estetică, inovație tehnică și execuție impecabilă.

LINDBERG ÎN PREZENT

Tot ceea ce face LINDBERG este ancorat în tradiția daneză de design, de eleganță discretă, clasică și simplitate. Ramele LINDBERG au câștigat zeci de premii internaționale de design. Ele îmbină într-un stil unic şi caracteristic atenţia la detalii cu noile tehnologii brevetate şi lucrătura manuală. Astfel se creează un impact vizual remarcabil.

Ramele sunt realizate la comandă, sunt lucrate manual, combinând materiale unice și tehnologii de producție noi dezvoltate. Fiecare ramă este personalizată în funcție de preferințele speciale ale clientului, finisată manual și numerotată. Există de asemenea posibilitatea de a grava numele posesorului. Aceasta oferă o notă de unicitate şi o amprentă personală clinicii Oftalmestet, punând la dispoziția pacientului posibilitatea de a-şi exprima personalitatea într-o manieră inedită. Prin multiplele sale colecţii, brandul Lindberg oferă purtătorilor săiposibilitatea unei combinaţii unice de forme, culori şi dimensiuni.

Continuând tradiţia şi renumele brandului Lindberg, Clinica Oftalmestet a primit la rândul său titlul de furnizor al Casei Regale a României. Acest titlu a fost oferit de către Majestatea Sa Regele Mihai I.  Astfel a avut loc sporirea prestigiului clinicii, precum şi la creşterea valorii produselor şi serviciilor oferite.

Fiecare ramă LINDBERG este o declarație de estetică, inovație tehnică și execuție impecabilă. Acestea sunt combinate cu lentile progresive Essilor de ultimă generație, cele mai avansate lentile ale momentului, care oferă cea mai bună protecție ochilor. Toate acestea, alături de profesionalismul opticienilor noștri, fac din clinica Oftalmestet unul dintre cei mai buni specialiști în prescrierea ochelarilor progresivi.

Cere o programare Feedback