fbpx
Clinica oftalmologica Oftalmestet

Precious Lindberg in Romania

Colecția LINDBERG PRECIOUS este una dintre cele mai exclusiviste și de prestigiu colecții de ochelari din lume și este alcătuită din aur, platină, diamante și corn de bivol, corn de bou moscat sau colț de mamut. Culoarea și textura ramelor realizate din corn sunt unice. Nu există două rame să semene între ele!
Modelele de ochelari sunt realizate manual și adaptate individual la forma feței fiecărui purtător. Designul minimalist LINDBERG se potrivește perfect pentru realizarea ramelor din metale prețioase. Cantitatea mică de material utilizat duce la realizarea unei rame ușoare, chiar dacă este fabricată din aur masiv de 18 carate sau platină. LINDBERG are drepturi exclusive asupra aurului din mina de aur NALUNAQ din Groenlanda, una dintre cele mai mici mine aurifere din lume.

Ca partener autorizat LINDBERG PRECIOUS și ambasador LINDBERG, clinica OFTALMESTET este acum în măsură să vă ofere aceste modele exclusive.
Ramele LINDBERG PRECIOUS sunt realizate manual din aur de 18 carate, galben, alb, roșu sau negru (Precious Black), precum și din platină , încrustate la cerere cu diamante.

LINDBERG folosește numai diamante de calitate superioară Wesselton WS, cunoscute pentru claritatea și culoarea lor excepționale. Poziționarea diamantelor are rațiuni pur estetice și puteți alege dimensiunea și numărul de diamante pe care doriți să le încorporați în designul brațelor, având ca rezultat niște rame unice.

Un element important al conceptului LINDBERG PRECIOUS este rama unică din corn natural de bivol, realizată cu brațe din aur de 18 carate. Cornul de bivol prezintă variații unice de culoare și textură, facând ca fiecare ramă să fie unică. Aceste modele de rame sunt unele dintre cele mai frumoase și exclusiviste rame din colecția LINDBERG.

 

Coarnele provin de la bivoli din Africa și Asia, dar și din America de Sud și America Centrala. Deoarece fiecare rasă are propriile sale caracteristici, LINDBERG poate oferi combinații de culori uimitoare într-o mare varietate de modele.

Este important de subliniat faptul că aceste coarne nu provin de la specii pe cale de dispariție! Ele provin de la animale domestice a căror carne și piele au fost folosite în industriile alimentara și de pielărie.

Cere o programare Feedback