fbpx
Clinica oftalmologica Oftalmestet

Chirurgia ochiului

Cu experiența de aproape 30 de ani a Dnei dr. Speranța Schmitzer și o echipă excepțională de medici, clinica Oftalmestet oferă un maxim de siguranță și profesionalism actului chirurgical.
Folosind tehnici și echipamente de ultimă oră, intervențiile chirurgicale nu necesită internare și pun accent în mod deosebit pe confortul pacientului, cu o recuperarea postoperatorie foarte rapidă.
Oftalmestet este singura clinică din România specializată în chirurgia oftalmologică plastică și reconstructivă, dar este în același timp și un centru de excelență în chirurgia cataractei sau a glaucomului.
Oftalmestet este de asemenea singura clinică oftalmologica unde se tratează anumite formațiuni tumorale fără bisturiu, cu un sistem criogenic de ultimă oră. Tot aici se operează glaucomul prin implant de shunt ExPress, cea mai nouă și performantă tehnică de tratare a glaucomului pe plan mondial.
Operațiile de cataractă se realizează prin facoemulsificare cu ultrasunete, cu implantarea celor mai bune și performante lentile intraoculare (cristaline) de pe piață fabricate în Germania sau SUA.

Citește mai multe despre:

Cere o programare Feedback